Koronatiedote 2.12.2020!

2.12.2020

Kuten kaikki varmasti ovat kuulleet, koronatilanne on huonontunut Pirkanmaalla merkittävästi marraskuun aikana. Tämän vuoksi Pirkanmaan Sairaanhjoitopiiri on 29.11. asettanut Pirkanmaalle useita rajoituksia, joiden tavoitteena on saada epidemian laajeneminen estettyä. Näillä rajoituksilla on luonnollisesti vaikutuksia myös LeA:n harjoitustoimintaan.

Osmonkallion Ampumarata:
PSHP:n suositusten perusteella Tampereen Kaupunki on sulkenut Osmonkallion Ampumaradan ja perunut kaikki radankäyttövuorot 2.12.2020 alkaen toistaiseksi.

Manttaalitalon Ampumarata:
LeA:n hallitus on kokouksessaan tänään päättänyt myös, että kaikki LeA:n ohjatut harjoitusvuorot Manttaalitalon radalla perutaan toistaiseksi. Rataa ei kuitenkaan aseteta käyttökieltoon, vaan siellä voi halutessaan omalla vastuulla käydä harjoittelemassa seuraavin ehdoin:

  • Radalla ei missään tilanteessa saa olla enempää kuin kolme henkilöä kerrallaan (joka toinen ampumapaikka käytössä).
  • Jos radalla on kaksi tai kolme henkilöä, on heidän kaikkien käytettävä kasvomaskia.
  • Radalle ei saa mennä lainkaan, mikäli tuntee itsensä vähänkään sairaaksi.

SATLSTO:n ampumaradat:
Koska lennoston radoilla kaikki harjoittelu tapahtuu ulkona, eikä lähikontakteja synny, ei TASERA eikä SATLSTO ainakaan vielä toistaiseksi ole sulkenut ratoja. Radoilla on kuitenkin edelleen voimassa poikkeusjärjestelyt ja mm. vain joka toinen ampumapaikka on käytettävissä.

Nämä rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi ja tiedotamme heti lisää jos / kun jotain uutta tietoa tilanteesta ilmenee.Turvallista loppuvuotta koko Lempäälän Ampujat ry:n hallituksen puolesta.