Kevään uudet tuulet

27.2.2018

Hello!

Eilen (26.2.2018) pidettiin yhdistyksen toistaiseksi viimeinen kevätkokous. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin hallituksen laatima esitys uusiksi yhdistyksen säännöiksi. Uusien sääntöjen keskeisin kohta on luopuminen erillisistä syys- ja kevätkokouksista ja siirtyminen yhden vuosikokouksen malliin. Uudet säännöt allekirjoitettiin ja seuraavaksi ne matkaavatkin SAL:lle ja PRH:lle tarkistettaviksi. Mikäli kumpikin taho ne vahvistaa, astuvat uudet säänöt välittömästi sen jälkeen voimaan.

Jos alkuvuosi meni sääntöjä sorvatessa, ei tahti sääntöjen hyväksymisestä huolimatta aikanaan vielä hiivu. Toinen suuri mylläys nimittäin aiheutuu EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR - General Data Protection Regulation) vaatimien muutosten läpiviemisestä meidänkin seuramme toiminnan ja henkilötietojen käsittelyn saralla. Asetus astuu voimaan 25.5.2018 ja siihen asti ainakin allekirjoittaneella tulee pitämään kiirettä rekisteriselostetta ja jäsenrekisteriä uudistaessa, vanhoja mappeja peratessa ja kotisivuja päivittäessä. Toivottavasti vatsa kestää sen määrän kahvia, jonka pää projektin läpiviemiseksi vaatinee...

Mutta, tästä huolimatta kaikille mukavaa ja aurinkoista kevättä! Nyt on hyvä aika huoltaa kalusto ennen ulkoratakauden alkua ;) Stay tuned, more info coming soon!

 

-Pasi-

LeA:n sihteeri